FÖR ATT VÄXA BEHÖVER VI AGERA

PERSONLIG UTVECKLING

/PERSONLIG UTVECKLING
PERSONLIG UTVECKLING 2018-03-20T16:40:25+00:00

“Ett mål utan en plan är bara en önskan”

Jag arbetar dagligen med personlig utveckling. Det är min grundläggande uppfattning att vad vi än vill åstadkomma i livet, särskilt visioner, stora drömmar och mål, så händer inte dessa av sig själv. Slumpen ligger inte bakom framgång och förverkligande. Det krävs hängivenhet, passion, intresse, drivkraft, och tydliga målsättningar. Samtidigt, skillnaden som gör skillnaden är att i en sådan resa kunna identifiera vad det är som faktiskt får en att vakna, tända på alla cylindrar, skapa gnistor, väcka ens passion. Helt enkelt vad det är som får just dig att agera? Varför ska just du titta på mål? Varför ska just du börja ändra beteende? Varför ska just du gå utanför normen och göra något som ingen annan gör?

Personlig utveckling handlar om att utmana sig själv och växa som människa. Det handlar om att lämna sin komfortzon och möta sina rädslor. Samtidigt är vi av naturen trygghetssökande och omedvetet söker vi oss alltid till andra i vår omgivning. Vi vill vara en del av gruppen och följa de normer som finns där. Ett beteende som skapar trygghet och säkerhet i en i övrigt osäker värld. Att därmed inleda en bana med personlig utveckling innebär att utmana  de normer som finns i den grupp vi tycker oss tillhöra. Vi utmanar de normer vi växt upp med och som finns i den kultur vi omgett oss med. Slutligen utmanar vi också de idéer och föreställningar vi har om oss själva.

För att skapa ett rikare liv, behöver vi hitta vår passion. För att hitta vår passion behöver vi studera oss själva. Det är först när vi börjar förstå vad det är som driver oss som vi kan sätta upp riktiga, konkreta mål. Först nu när vi har börjat växa kan vi också börja ändra vårt beteende som steg för steg leder till våra mål.

Grundelement inom personlig utveckling

FRÅGESTÄLLNINGAR

Vilka äventyr drömmer du om?

Vilken är just din passion?

Vad är det som driver dig?

Hur ser det liv du önskar dig ut?

Vad är det som hindrar dig?

Vilka är dina utmaningar?

KOSTNADSFRITT

Skriv in dina uppgifter för att få tillgång till 

8 nyckelkoncept inom paleo
Paleogodkänd livsmedelslista

Minikurs: Hur du kan börja med Primal

Med tre konkreta och avgörande steg för din hälsooptimering och för ditt äventyr. Kostnadsfri minikurs. Klicka på bilden eller länkarna nedan för att ta dig till kurssidan.

Klicka nedan för att ta dig till minikursen

2StrongArms Onlinekurser

För att ta del av den kostnadsfria minikursen, följ länkarna till vänster eller ta del av erbjudandet genom kommande e-mail. Vi skickar inget spam, avanmäl dig när du vill. Kom ihåg att dubbelbekräfta din anmälan direkt i din mail för att få tillgång till nyhetsbrev. Powered by ConvertKit