/Tillskott
Tillskott 2018-06-24T08:37:31+00:00

Tillskott och produkter

Den första frågan vi behöver ställa oss är om vi alls behöver tillskott? Själv växte jag upp med uppfattningen att om vi bara äter “vanlig mat” så får vi i oss allt vi behöver. Tyvärr så tror jag numera att det var längesedan vi faktiskt kunde hävda detta, på riktigt. Det finns dock en sanning som gömmer sig här. Äter vi en varierad och rik kost, med stora mängder grönsaker, mycket hälsosamt fett och det protein vi behöver så bör vi ju rimligen uppnå en optimal hälsa. Men frågan är om vi alls kommer upp i sådana mängder och om vi alls äter “rätt” mat? Enligt olika källor behöver vi mellan 800 gram upp till hela 2kg grönt om dagen. Dessutom behöver vi tänka på att få i oss bra probiotika och prebiotika, alltså goda bakterier och föda för dessa goda bakterier för att optimera hälsan genom att optimera mag-/tarmfloran. Dessutom behöver vi få i oss de oerhört viktiga essentiella fettsyrorna, särskilt omega 3 från vildfångad fisk. Här behöver vi hela 2-3 kg i veckan (8-12kg i månaden). Mängderna som nämns ovan är helt enkelt praktiskt svårt att få tillgång till. Särskilt om vi lägger till våra vanliga liv, med jobb, hem, familj, och allt annat vi ska hinna med.

Vid 2StrongArms så visas produkter från det svenska företaget Zinzino. Zinzino har sitt huvudkontor i Göteborg och är verksamt i 34 länder. Företaget växer med cirka 50% om året, och det är noterat på Nasdaq First North. Notera att 2StrongArms är registrerad som en oberoende återförsäljare för Zinzinos produkter. Samtidigt lyfter jag Erik vid 2StrongArms, med emfas den mycket höga kvalitet som finns i hela produktkatalogen. Naturligtvis tar jag flera produkter själv för att utvärdera och prova. Balansoljan tar jag dagligen, och har gjort sedan sommaren 2016.

Balanstest

Produktblad

Testbalanserad hälsa & Torrblodsprov

Skillnaden som gör skillnaden som Kjell Enhager brukar säga. Idag omges vi av så oerhört mycket information, särskilt kring ett så viktigt område som hälsa. Vi alla berörs ju, vi alla har ett intresse av att leva så bra och välmående som möjligt. Samtidigt är det en strid ström av information. Det kan gälla olika dieter, kostråd, tillskott, träningsråd, och mycket mer. Vart ska vi börja, vad ska vi titta på?

Ett svar är “mätbarheter”. Vi behöver i så hög grad som möjligt lämna våra egna, ofta, subjektiva uppfattningar om hur vi tror oss må och vad vi tror är bra för oss. Vi behöver helt enkelt fakta, svart på vitt, i så hög grad det är möjligt att ta fram. Hälsa är precis som ekonomi. För att kunna göra en budget, planera, investera och mäta resultat, behöver vi en grundplattform. Vi behöver veta hur vår ekonomi ser ut idag. Ett hälsotest från Zinzino ger precis en sådan mätbarhet. Här kan du enkelt och effektivt se din fettsyrabalans mellan omega 6 och omega 3. Vad detta talar om för dig är hur väl du kan bekämpa inflammationer och hur väl kroppen mår. Ett enkelt balanstest med påfyllning av balansolja kommer ge dig bättre hälsa, långsiktigt. Det är idag få tillskott och hälsoverktyg som kan ge dig så stora positiva effekter.

För mer information om omega 3 och dess betydelse, se längst ner. Artiklar och information kommer från externa källor, oberoende av Zinzino. Vid intresse för produkt/produkter använd kontaktformuläret. Startpaket och produkter säljs separat.

Viva

Produktblad

Balansolja

Produktblad

Balansolja Vegan

Produktblad

Xtend

Produktblad

Skin Serum 

Produktblad

Zinobiotic

Produktblad

Leanshake

Produktblad

Leanshake (Veg)

Produktblad

Protect

Produktblad

Intresseanmälan

Ange vilken produkt/produkter du är intresserad av. 2StrongArms är registrerad som en oberoende återförsäljare av Zinzinos produkter och kan hjälpa till med registrering av dig som kund. Samtliga produkter som anges på sidan är Zinzinos egna och levereras från Zinzino direkt till din hemadress. Produkt och kundpresentationer sker kontinuerligt genom bland annat Facebook Live och Zoom för att du ska lära känna produkterna ännu bättre. Vid intresse använd kontaktformuläret, alternativt skicka ett e-mail.

Erikolsson@2strongarms.se

Erik Olsson är oberoende partner till Zinzino

För mer utförlig information om produkterna och Zinzino besök gärna Zinzinos hemsida.

Certifierad Primal Health Coach

www.primalhealthcoach.com

Vetenskapligt stöd för Omega 3

Kostdoktorn -Andreas Eenfeldt, författare till Matrevolutionen
https://www.dietdoctor.com/se/omega-3

Marks Daily Apple – Primal Health Coaching / Paleo
https://www.marksdailyapple.com/fish-oil-health-benefits/

Jonas Bergqvist Evolutionsmedicin / Funktionsmedicin / Paleo
http://www.jonasbergqvist.se/blogg/vad-ar-din-omega-kvot

Prestera Mera – Utbildning inom träning, blogg och podcast
http://www.presteramera.com/omega3/

Göran Petersson, Kemi och kemiteknik, Kemisk miljövetenskap Chalmers Tekniska Högskola – Artikel
http://publications.lib.chalmers.se/records/fulltext/212028/local_212028.pdf

Can Fish Oil Help Preserve Brain Cells? American Academy of Neurology – Vetenskaplig artikel
https://www.aan.com/PressRoom/Home/PressRelease/1234

Examine – oberoende utvärderare
https://examine.com/supplements/fish-oil/#citations